Mung Dhal Linser Øko.
Mung Dahl også kaldt gule linser, er halve afskallede mungbønner. Smagen er let sødlig.
Linserne er velegnede som tilbehør, postejer, frikadeller og gryderetter og ikke mindst til Indisk Dhal da. Linserne koger nemt ud.
Brugsanvisning og anvendelse:
De er velegnede som tilbehør, til postejer, frikadeller,gryderetter
og ikke mindst til Indisk Dahl da linserne koger let ud.
Linserne behøver ingen udblødning.
Til 2 personer bruges 150g linser til 2,5 gange så meget vand. De skal koges i ca. 15 minutter.
Opbevaring:
Tørt og køligt
Ingredienser:
Afskallede mungbønner*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Næringsindhold:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk