Æggehvidepulver, Økologisk, 25g.
Økologisk æggehvidepulver kan anvendes i alle opskrifter, hvor der indgår æggehvider og kan bruges som erstatning for frisk æggehvide, herunder i flødeboller, skumfiduser samt til sugarpaste/sukkerpasta og MMF/skumfidusfondant, der bruges til overtræk og dekorering af kager. Kan også bruges som supplement i en proteinrig kost.
Æggehvidepulver, Økologisk, 25g.
Økologisk og naturligt pulver af animalsk oprindelse til fødevarer.
Varebeskrivelse:
Økologisk æggehvidepulver anvendes i alle opskrifter, hvor der indgår æggehvider og kan bruges som erstatning for frisk æggehvide, herunder i flødeboller, skumfiduser samt til sugarpaste/sukkerpasta og MMF/skumfidusfondant, der bruges til overtræk og dekorering af kager. Kan også bruges som supplement i en proteinrig kost.
Økologisk æggehvidepulver består af pulveriseret og pasteuriseret æggehvide fra økologiske hønseæg.
Levnedsmiddelkvalitet.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Æggehvidepulver ØKO blandes med vand inden brug.
Til fremstilling af 100 g æggehvide (ca. 3 æggehvider) piskes 14 g æggehvidepulver i 86 g lunkent vand. Blandingen skal opbevares på køl og anvendes inden 3 timer.
Opbevaring:
Opbevares tørt og tillukket.
Leverandør:
Urtegaarden ApS
DK-8961 Allingåbro
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug