Bodylab Whey 100 Salted Caramel Milkshake, 1kg.
- Køb 2 eller flere til 149,50 pr stk.
- Køb 3 eller flere til 146,00 pr stk.
- Køb 4 eller flere til 144,75 pr stk.
- Køb 6 eller flere til 141,50 pr stk.
Mix af valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat
Produceret i Danmark
Udvundet af frisk mælk fra køer
Bodylab Whey 100 (1 kg) - Salted Caramel Milkshake
Mix af valleproteinkoncentrat og valleproteinisolat
Produceret i Danmark
Udvundet af frisk mælk fra køer
Protein bidrager til at øge og vedligeholde muskelmassen samt normale knogler.
Bodylab Whey 100 er et dansk produceret proteinpulver udvundet af komælk, via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Bodylab Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Valleprotein er kendt for sin alsidige aminosyreprofil hvilket giver produktet en bred vifte af anvendelsesmuligheder.
I forhold til mange andre proteinkilder, besidder Bodylab Whey 100 en meget høj biologisk værdi og indeholder hele 22,9 % forgrenede aminosyrer (BCAA), hvilket gør det til en optimal kilde til ekstra protein.
Bodylab Whey er instantiseret og kan opløses ved omrøring i vand, mælk eller juice. Bedste resultat fås dog ved anvendelse af en Bodylab Shaker.
Produktet smager godt, er ikke tilsat nogen former for sukker og indeholder kun få gram naturlig mælkesukker.
Proteinpulver fra Bodylab indeholder hverken aspartame eller AZO-farvestoffer.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.
NÆRINGSINDHOLD: | |
---|---|
Salted Caramel | |
Pr. 100 gram | |
Energi | 1.600 kJ / 380 kcal |
Fedt | 6,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,2 g |
Kulhydrater | 8 g |
- heraf sukkerarter | 3,5 g |
Kostfibre | 0 g |
Protein | 71 g |
Salt | 1,7 g |
Kalcium | 480 mg = 60%* |
Vitamin B2 | 0,4 mg = 25%* |
* Af anbefalet daglig tilførsel. |
Ingredienser |
---|
Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat (91%, udvundet af mælk), salt, karamelpulver (1%), konsistensmiddel: xanthangummi, aroma, sødestoffer: sucralose, acesulfam-K, emulgator: sojalecithin. |
Biologisk aktive proteinfraktioner: | |
---|---|
Beta-lactoglobulin | 40-46% |
lycomacropeptider (GMP) | 15-20% |
Alpha-lactalbumin | 10-15% |
Bovine serum albumin (BSA) | 1-2% |
Immunoglobuliner (IgG) | 2-5% |
Lactoferrin | <1% |
Typisk aminosyreprofil pr. 100 gram protein: | ||
---|---|---|
Essentielle aminosyrer (EAA) | ||
Histidin | 1.700 mg | |
Isoleucin | 6.400 mg* | |
Leucin | 10.600 mg* | |
Lysin | 9.600 mg | |
Methionin | 2.200 mg | |
Phenylalanin | 3.000 mg | |
Threonin | 6.700 mg | |
Tryptophan | 1.400 mg | |
Valin | 5.900 mg* | |
Betingede essentielle aminosyrer (CAA) | ||
Arginin | 2.100 mg | |
Cystin | 2.200 mg | |
Glutaminsyre | 18.100 mg | |
Prolin | 5.500 mg | |
Tyrosin | 2.600 mg | |
Ikke-essentielle aminosyrer (NAA) | ||
Alanin | 5.000 mg | |
Asparaginsyre | 11.000 mg | |
Glycin | 1.400 mg | |
Serin | 4.600 mg | |
* BCAA |
Indhold af forgrenede aminosyrer
(BCAA = isoleucin + leucin + valin): 22,9 g per 100 gram.
Protein fordøjelighed: | 99% |
PER: | 3,2 |
Biologisk værdi: | 100 |
PDCAAS: | 1,00 |